Descriere

Hilton Bodrum este situat în Göltürkbükü, în extremitatea nordică a peninsulei Bodrum. Pune la dispoziție camere moderne şi 6 restaurante. Hotelul oferă piscine interioare şi în aer liber, precum şi WiFi gratuit.

Camerele de la Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa au aer condiționat și balcon. Toate sunt dotate cu TV cu ecran plat şi mobilier modern în culori naturale.

Oaspeţii pot savura mâncăruri tradiţionale turceşti, italienești sau mediteraneene şi preparate din fructe de mare la 1 dintre restaurantele de la Hilton, incluzând Seaport, Kebabchi, Patio Olivia şi Paparazzi. Restaurantul principal serveşte micul dejun. Are, de asemenea, o terasă cu vedere panoramică la golf. Sunt disponibile mai multe baruri, cum ar fi snack barul Sarnic, Cafe Central, A la Mer, barul de la piscină şi disco barul.

Centrul spa are la bază un concept global care include o gamă largă de tratamente şi servicii. Oferă, de asemenea, cadă cu hidromasaj, saună, solar şi tratamente de masaj.

Aeroportul Milas-Bodrum se află la numai 45 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită. Oaspeții au la dispoziție şi un serviciu de închirieri auto.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Yali Mah. Cennetkoyu Cad. Sapliburun Mevkii No:7, 48452 Golturkbuku, Turcia