Descriere

Având vedere la frumoasa plajă Akyarlar, Kefaluka Resort oferă o serie de activităţi de spa şi agrement pentru întreaga familie, împreună cu o plajă privată organizată şi un parc acvatic.

Kefaluka Resort este situat lângă Golful Akyarlar, în Turgetreis. Acesta pune la dispoziţie o varietate de camere potrivite necesităţilor de vacanţă, fiind frumos amenajate cu mobilier şi facilităţi moderne. Unităţile de cazare oferă vedere frumoasă la Marea Egee, la satul Akyarlar şi la Insula Kos.

Copiii vor fi încântaţi de parcul acvatic cu tobogane şi piscină de activităţi. Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness ultramodern sau pot juca o partidă de tenis. Bucuraţi-vă de activităţi pe plaja privată de la Kefaluka Resort sau pur şi simplu relaxaţi-vă la una dintre numeroasele piscine.

Dacă aveţi nevoie de un răsfăţ, centrul spa şi de wellness de la Kefaluka vă stă la dispoziţie. Bucuraţi-vă de un masaj relaxant, un tratament de înfrumuseţare sau petreceţi timpul în cada cu hidromasaj liniştitoare. De asemenea, vă puteţi verifica e-mailurile folosind accesul gratuit la internet wireless. Dacă trebuie să munciţi, centrul de afaceri complet echipat de la Kefaluka este la dispoziţia dumneavoastră.

Seara, puteţi alege unul dintre cele 4 restaurante a la carte de la Kefaluka, acestea servind o varietate de preparate din bucătăria internaţională. Apoi vă puteţi relaxa în bar cu o băutură, privind apusul soarelui peste Marea Egee.

Aeroportul Bodrum este la doar 60 km, iar centrul oraşului Turgutreis este la 11 km. Dacă veţi călători cu maşina, beneficiaţi de parcare gratuită la Kefaluka Resort.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Baris Manco Cad. No: 41 Akyarlar, 48960 Akyarlar, Turcia