Descriere

Magnificul Kervansaray Bodrum este situat în Zeytinlikahve Torba, chiar în apropierea mării. Acesta se află la doar 11 km de Bodrum. Puteţi beneficia de numeroase activităţi, precum şi de piscine interioare şi exterioare.

Hotelul are o arhitectură plăcută şi unică, cu design şi culori alese cu grijă. Camerele de hotel, bungalouri şi anexele oferă oaspeţilor confort standard pentru o şedere plăcută. Vă puteţi bucura de balcon propriu şi de cadă în fiecare baie.

Este disponibilă o varietate de restaurante în aer liber şi acoperite. Puteţi savura o gustare sau masa de prânz la piscină, înainte de a vă bronza. Restaurantul à la carte Sultan este o alegere bună noaptea pentru o cină gustoasă.

Echipa mini-clubului de la hotel oferă amintiri de neuitat pentru vizitatorii copii. Animatorii experimentaţi propun activităţi distractive, care îi vor amuza pe cei mici de dimineaţa până la momentul de culcare.

Dacă doriţi să fiţi activ, puteţi beneficia de numeroasele activităţi care vă sunt oferite. Puteţi juca tenis, baschet sau biliard. De asemenea, sunt disponibile sporturi de apă, precum şi diferite activităţi de animaţie. În timpul zilei, puteţi urmări concursuri amuzante, spectacole pline de culoare şi reprezentaţii uimitoare.

Pentru relaxare totală, purificaţi-vă sufletul cu minunatele tratamente şi programe de wellness oferite de Kervansaray Bodrum. Bucuraţi-vă de o baie de aburi turcească sau de facilităţile de hamam.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Zeytinli Kahve Mevkii , 48400 Torba, Turcia