Descriere

Rixos Premium Bodrum are 2 piscine în aer liber şi un centru spa cu servicii complete, care oferă tratamente organice de înfrumuseţare, o cadă cu hidromasaj şi o sală de gimnastică. Hotelul este la 25 de minute de mers cu maşina de aeroportul din Bodrum.

Situat pe un teren privat de 187.000 m², acest complex oferă camere decorate unic, cu ferestre din podea până în tavan şi vedere la pinii din jur. Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat şi un balcon privat.

Rixos Premium Bodrum are o varietate de terenuri de sport, inclusiv de baschet, fotbal şi volei. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa luând parte la cursuri de yoga sau dans. Copiii au la dispoziţie un miniclub, care include o cameră pentru copii, lounge pentru activităţi, cameră cu muzică și cinema.

Complexul oferă 10 restaurante şi baruri, care servesc delicatese locale şi internaţionale. Layali oferă mâncăruri aromate libaneze într-o atmosferă sofisticată. Barul Aja serveşte sushi şi cocktailuri şi are vedere panoramică la apus.

Rixos Premium Bodrum se află la 2 km de Torba. Cafenelele şi magazinele din centrul oraşului Bodrum sunt la 10 km.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Zeytinlikahve Mevkii Torba Bodrum Muğla, 48400 Torba, Turcia