Descriere

Hotelul Samara este situat în cartierul Torba din Bodrum şi pune la dispoziţie piscine în interior şi în aer liber, facilităţi de spa şi o zonă de plajă privată. De asemenea, acesta oferă unităţi de cazare dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon.

Camerele şi bungalourile Hotelului Samara Bodrum sunt dotate cu mobilier modern. Toate camerele au baie privată cu articole de toaletă şi uscător de păr. De asemenea, fiecare are minibar.

Micul dejun, prânzul şi cina sunt servite zilnic sub formă de bufet. În plus, există restaurante à la carte care servesc fructe de mare şi preparate din bucătăria turcească. Lângă piscină, pe plajă şi la barul din hol puteţi savura diverse gustări, băuturi răcoritoare şi cocktailuri.

Printre facilităţile de spa se numără o saună, o baie turcească şi o sală de fitness. De asemenea, se oferă masaje. Oaspeţii Hotelului Bodrum Samara pot juca tenis, biliard sau tenis de masă. În plus, copiii au la dispoziţie un teren de joacă.

Centrul oraşului Bodrum se află la doar 10 minute de mers cu maşina de hotel. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kaynar Mevkii Torba, 48400 Torba, Turkey