Descriere

Având o plajă privată cu pietriş în golful mediteranean Torba, Işil Club all-inclusive oferă camere moderne. Situat la 8 km de Bodrum, este înconjurat de 10 hectare de păduri de pini.

Camerele elegante, cu aer condiţionat, oferă un balcon cu vedere la grădină sau la mare. Acestea sunt dotate cu o baie modernă cu halate de baie, un minibar şi TV prin satelit cu ecran plat.

Piscina mare de la Işil Club Bodrum, aflată pe malul mării, este mărginită de şezlonguri. Un dig se întinde în mare de la plaja privată, perfectă pentru făcut plajă sau scufundări. Sporturile nautice de la faţa locului includ windsurfing, canotaj şi snorkelling.

Pentru ceva mai relaxant, oaspeţii pot vizita centrul spa cu servicii complete, ce oferă un meniu extins de tratamente. Ca alternativă, aceştia pot lenevi în saună sau în camera de aburi.

Există un club pentru copii pentru a-i distra pe cei mici, împreună cu o piscină pentru copii. Alte activităţi includ muzică live pe terasă, spectacole în amfiteatrul din incintă şi nopţi disco. Proprietatea are, de asemenea, terenuri de tenis.

Restaurantul principal de la Işil oferă preparate culinare delicioase din bucătăria locală şi internaţională, în interior sau în aer liber, având cu vedere la mare. Hotelul pune la dispoziţie nu mai puţin de 5 baruri.

Transport local la Bodrum este disponibil chiar în faţa complexului.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kaynar Mevkii Torba Bodrum Mugla, 48400 Torba, Turkey