Descriere

Delta Beach Resort se află pe o plajă privată în golful Yalikavak, oferind programe de divertisment pentru copii și adulți, atât ziua, cât şi noaptea, facilități de spa și vedere uimitoare la mare.

Vă puteți răcori în camerele decorate cu gust şi dotate cu aer condiţionat de la Delta Beach Resort. Acestea au și vedere la mare sau la zona frumoasă din jurul hotelului. Oaspeții își pot verifica e-mailul folosind internetul wireless gratuit.

În sala de mese principală este servit un bufet gustos gratuit. De asemenea, puteţi lua masa pe terasa în aer liber cu vedere frumoasă la golful Yalikavak.

Oaspeții se pot relaxa în timp ce copiii se joacă la toboganul cu apă şi participă la jocurile organizate la piscină de echipa energică de animatori de la Delta.

Puteţi juca o partidă de volei de plajă cu familia şi prietenii. Sunt disponibile o varietate de sporturi acvatice, inclusiv schi nautic și caiac. Dacă doriţi să vă destindeţi, puteţi opta pentru un masaj relaxant. Complexul pune la dispoziţie saună şi hamam turcesc. Oaspeții pot face o plimbare plăcută până la staţiunea Yalikavak, aflată la numai 3 km de complex.

Seara, vă puteţi relaxa cu o băutură în barul prietenos al Hotelului Delta Beach.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Tilkicik koyu., 48990 Yalıkavak, Turcia