Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Amplasat pe o fâşie de nisip, pe şoseaua Dhekelia, cu vedere la Marea Mediterană, hotelul Sandy Beach din Larnaca oferă piscine stil lagună, 2 piscine pentru copii şi un centru spa ultramodern. Camerele şi suitele sunt amenajate în stil contemporan şi au ferestre din podea până în tavan.

Camerele elegante ale hotelului Sandy Beach au vedere la Marea Mediterană sau la piscinele hotelului. Fiecare cameră are TV prin satelit, seif şi minibar. Unele camere includ acces gratuit la internet Wi-Fi şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.

Cina este servită în restaurantul principal, cu vedere la Marea Mediterană. Aqua Bar & Restaurant oferă micul dejun, gustări pe parcursul zilei şi băuturi răcoritoare lângă piscină. Oaspeţii pot degusta preparate cipriote tradiţionale la Taverna Nissaki, aflată în aer liber.

Sandy Beach include o piscină tip lagună, o piscină interioară încălzită şi 2 piscine pentru copii, garantând distracţia pe parcursul verii. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie şezlonguri, umbrele de soare şi prosoape de plajă gratuite.

Clubul de sănătate Sandy Beach include o saună, o cadă cu hidromasaj, o sală de fitness şi săli de masaj. Zilnic se organizează cursuri de aerobic şi meciuri de volei pe plajă. Plaja asigură activităţi precum navigaţie, windsurfing şi schi nautic.

Hotelul Sandy Beach se află la 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Larnaca şi la 2 minute de mers cu maşina de o serie de restaurante, taverne şi baruri.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Larnaka-Dekeleia Road, 6307 Larnaca, Cipru