Descriere

Hotelul Ammon Zeus beneficiază de o locație pe malul mării, în stațiunea populară Kalithea din Halkidiki. Hotelul are un spa cu o cadă cu hidromasaj, o baie de aburi și o saună, precum și o piscină cu o terasă de vară. Accesul la WiFi este gratuit în zonele publice.

Cu balcon privat cu vedere la mare sau la grădină, toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV LED cu canale prin satelit, minifrigider sau minibar și uscător de păr.

Restaurantul hotelului servește micul dejun și cina tip bufet, cu mâncăruri grecești și mediteraneene tradiționale, realizate din produse proaspete, locale. La piscină și la barul de pe plajă se pregătesc cocktailuri, gustări și băuturi sănătoase.

Printre facilități se numără o piscină pentru copii și un centru mic de fitness. Pe plaja cu steag albastru se pot închiria șezlonguri și umbrele de soare, precum și schiuri nautice, ski jeturi și hidrobiciclete. În hol există un colț de internet, care poate fi utilizat la un cost suplimentar. Clubul copiilor este disponibil gratuit. De asemenea, se oferă gratuit 1 lecție de scufundări. Se furnizează gratuit și programe de yoga și gimnastică aerobică acvatică. În plus, la un cost suplimentar se pot aranja mai multe tratamente de masaj.

Hotelul este la doar 5 minute pe jos de centrul animat al stațiunii Kalithea, cu magazine și baruri. Aeroportul Internațional din Salonic se găsește la 80 km. În afara hotelului aveți la dispoziție o parcare publică gratuită, iar parcarea privată de la hotel este disponibilă la un cost suplimentar.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kalithea, Kallithea Halkidikis, 63007, Grecia