Descriere

Situat într-o locație idilică pe plajă, Hotelul Pallini Beach oferă o piscină interioară impresionantă și o piscină de mari dimensiuni cu apă de mare. La hotel sunt disponibile diferite facilități sportive și opțiuni culinare.

Toate camerele au aer condiționat, televizor, frigider și cutie de valori. Unele camere includ un living cu mobilier confortabil. Toate unitățile de cazare au balcon sau terasă cu vedere la mare, piscină sau grădină.

Restaurantul principal servește bufete ample de mic dejun și cină. Barul Sunflowers oferă băuturi, gustări și cocktailuri, iar barul de plajă Albatros servește specialități grecești tradiționale și ouzo. Taverna Akrogiali, deschisă întreaga zi, oferă mâncăruri grecești, inclusiv pește și fructe de mare proaspete.

La piscină sunt oferite gratuit umbrele și șezlonguri. Piscina interioară este ideală pentru înot în timpul zilei. Seara, aceasta devine o atracție de noapte, având un bar și o discotecă plină de viață.

Pe toată durata verii, hotelul organizează seri speciale, inclusiv seri grecești, seri cu preparate de pește și cu grătar. Echipa de animație a hotelului organizează activități destinate special celor mici.

Chiar vizavi de complex se află centrul comercial Macedonian Sun, unde veți găsi o pizzerie, o tavernă și o grădină de bere. Hotelul este la 2 km de orașul dinamic Kallithea.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Kallithea Halkidikis, 63077, Grecia