Descriere

Porto Carras Meliton se află pe o plajă cu nisip de 9 km lungime, în mijlocul unei zone naturale cu suprafața de 1,763 de hectare. Oferă mâncăruri fine, centru spa cu bar cu chiuvetă și teren de golf cu 18 găuri. Micul dejun grecesc certificat este servit dimineața.

Camerele deluxe sunt concepute pentru a vă bucura cât mai mult de împrejurimile frumoase. Toate oferă balcon privat cu vedere superbă la mare, la portul de agrement sau la terenul de golf.

Centrul spa și de talasoterapie al hotelului a fost premiat de 6 ori de revista Condé Nast Traveler și oferă tratamente cu produse Penovia și Ligne St Barth. Centrul include piscină interioară cu apă de mare, piscină de talasoterapie, piscină cu salinitate mare, 6 căzi cu hidromasaj și bar cu chiuvetă plutitor.

Micul dejun include printre altele prăjituri macaroons din localitatea Neos Marmaras, chifle tradiționale din Salonic, cârnați din carne de vită, carne de porc de la fermă și brânzeturi locale. Pentru o experiență culinară, oaspeții pot lua masa la cele 3 restaurante ale hotelului sau la restaurantele cu atmosferă relaxantă de lângă portul de agrement. Sunt disponibile și meniuri speciale pentru copii. Seara târziu, barul oferă muzică live.

Pentru revigorare, plaja cu steag albastru pune la dispoziție numeroase activități. Oaspeții pot înota, pot face snorkeling, scufundări, schi nautic, windsurfing, precum și canotaj sau navigație.

Proprietatea a primit eticheta ecologică Green Key. Oferă, de asemenea, butic, minimarket și magazin de cadouri. Sunt disponibile un miniclub pentru copii și un club pentru adolescenți.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Neos Marmaras Beach, Néos Marmarás, 63081, Grecia