Descriere

Porto Carras Sithonia se află pe plaja cu nisip din Halkidiki şi oferă unităţi de cazare de 5 stele, înconjurate de grădini amenajate. Pune la dispoziţie un port de agrement privat, un cazinou şi un centru spa.

Camerele de la Porto Carras Sithonia sunt decorate luxos, având mobilier elegant şi baie placată cu marmură. Balcoanele au vederea la Golful Toroneos sau la terenul de golf al complexului. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiţionat şi uscător de păr.

Centrul spa ultramodern al hotelului oferă tratamente de talasoterapie şi include hamam, saună, piscină interioară, salon de coafură şi sală de fitness. Printre alte facilităţi de agrement se numără un teren de fotbal şi unul de baschet, precum şi un teren de golf cu 18 găuri.

Porto Carras Sithonia pune la dispoziţie 3 restaurante care servesc preparate din bucătăria mediteraneană şi tradiţională. Există 5 baruri: la piscină, la plajă, la lagune şi în cazinoul de la Sithonia, care servesc cocteiluri şi vinuri din podgoriile hotelului.

Echipa de animatori organizează activităţi speciale pentru copii, iar la complex există o şcoală de echitaţie care oferă lecţii de călărie.

Neos Marmaras se află la numai 1,5 km. Hotelul oferă o parcare privată gratuită și acces gratuit la internet în unele zone publice.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Neos Marmaras, Néos Marmarás, 63081, Grecia