Descriere

Situat chiar pe plaja din Liapades, Blue Princess Hotel and Suites este un complex de camere, bungalouri şi vile în mijlocul unei grădini luxuriante cu 3 piscine. De asemenea, are 2 restaurante şi un bar lângă piscină.

Amenajate individual, toate tipurile de unităţi de cazare ale hotelului Blue Princess au balcon sau patio cu vedere la grădină sau la Marea Ionică. Sunt prevăzute cu TV cu canale prin satelit, mini-frigider şi articole de toaletă gratuite. Unele unităţi au şi o piscină privată.

Restaurantele hotelului servesc preparate din bucătăria internaţională şi grecească, precum şi specialităţi locale. Puteţi savura gustări şi băuturi răcoritoare la barul din piatră de lângă piscină. La cerere, se pot pregăti la pachet, precum şi meniuri pentru diete speciale.

Blue Princess Hotel and Suites include un centru de scufundări şi facilităţi pentru sporturi de apă. Proprietatea şi zona din jur asigură o serie de activităţi, inclusiv golf şi tenis de masă. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice.

Puteţi găsi o staţie de autobuz la doar 1 km de proprietate. Orăşelul Corfu se află la o distanţă de 18 km, în timp ce aeroportul insulei este la 19 km. Proprietatea oferă locuri de parcare gratuite.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Liapades, Liapades, 49083, Grecia