Descriere

Corfu Residence este un hotel de 4 stele și se află la 5 minute de mers pe jos de Plaja Nissaki. Facilitățile includ piscină cu bar, șezlonguri și umbrele de soare. De asemenea, hotelul are cocktail lounge și restaurant tip bufet.

Camerele spațioase se deschid spre balcon cu vedere la Marea Ionică sau zona din jur, cu vegetație luxuriantă. Fiecare cameră are bucătărie dotată complet, cu frigider. Toate unitățile de cazare au aer condiționat, un TV și telefon cu linie directă.

Restaurantul servește bufete de mic dejun variat și cină, cu accent pe mâncăruri din bucătăria grecească. Băuturi răcoritoare și înghețată pot fi savurate la barul de lângă piscină sau în holul primitor al hotelului.

Oaspeții pot admira vederea frumoasă la mare în timp ce se răcoresc la piscina în aer liber a hotelului sau savurează o băutură la barul de la piscină. Se oferă Wi-Fi gratuit în zona recepției.

Corfu Residence se află în partea de nord-est a Insulei Corfu, la 23,5 km de orașul Corfu. Hotelul are parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Nissaki, Municipality of Kassiopi, Nisaki, 49100, Grecia