Descriere

Dassia Chandris & Spa oferă o plajă privată în golful Dassia, precum şi 3 piscine înconjurate de grădini amenajate. Pune la dispoziție un cinematograf în aer liber, precum şi camere cu vedere la mare sau la munţi. Proprietatea oferă, de asemenea, facilități de spa și un loc de joacă pentru copii.

Camerele de la Chandris sunt decorate elegant şi au balcon. Toate sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar.

Dassia Chandris & Spa oferă o varietate de facilități sportive şi de agrement, inclusiv 3 terenuri de tenis, o sală de fitness complet echipată, o saună, precum și 2 căzi cu hidromasaj amplasate în aer liber.

Trattoria Nettuno se află pe malul mării şi servește preparate italieneşti. De asemenea, restaurantul Amalthia poate prepara mâncăruri pentru diabetici şi vegetarieni. Dassia Chandris & Spa pune, de asemenea, la dispoziţie, 3 baruri care oferă băuturi, cocteiluri și gustări.

Aeroportul Internaţional Corfu se află la 12 km de hotel, iar portul Corfu, la 10 km. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Dassia, 49 100, Grecia