Descriere

Cu vedere la golful Garitsa, hotelul de 5 stele Corfu Palace oferă un centru spa cu talasoterapie, o piscină în aer liber şi restaurante excelente. Toate camerele elegante au vedere la Marea Ionică. Oaspeţii îşi pot încerca norocul la cazinoul hotelului. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Hotelul Corfu Palace asigură camere cu baie din marmură şi terasă sau balcon privat. Facilităţile camerelor includ aer condiţionat, TV prin satelit şi uscător de păr. Puteţi apela la room service la orice oră.

Centrul spa al hotelului include o piscină interioară, o saună şi o cadă cu hidromasaj. De asemenea, oferă terapii cu apă de mare şi poate aranja şedinţe de masaj.

Mobilat cu scaune în stil Ludovic al XV-lea, restaurantul principal serveşte un mic dejun bogat tip bufet. Restaurantul à la carte Scheria propune meniuri internaţionale. Oaspeţii pot savura băuturi la unul dintre cele 2 baruri din interior sau la barul de lângă piscină, Café Del Mare.

Corfu Palace este situat ideal, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului Corfu. Aeroportul insulei se află la 1 km.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Leoforos Dimokratias 2, Corfu, 49100, Grecia