Descriere

Iberostar Kerkyra Golf este un hotel pe malul mării, cu vedere superbă spre plaja Alykes. Hotelul, de 4 stele, vă oferă delicioase mese bufet, un program de animaţie şi activităţi sportive nautice gratuite.

Aveţi la dispoziţie 2 piscine, 2 terenuri de tenis, un teren de fotbal şi un teren de volei. Gama largă de activităţi sportive include, de asemenea, badminton, tir cu arcul şi tenis de masă. Pentru iubitorii de golf, la numai 15 km de hotel există un teren de golf cu 18 găuri.

Camerele spaţioase şi confortabile de la Iberostar Kerkyra Golf sunt complet echipate cu telefon, seif, TV prin satelit, frigider, aer condiţionat şi săli de baie mari cu toaletă şi uscător de păr.

Restaurantul Nausika vă serveşte un delicios mic dejun bufet american. În timpul serii, restaurantul vă propune o cină bufet şi seri de divertisment cu temă, cu program regulat. Restaurantul Onissilos, situat chiar lângă piscină, este specializat în mâncăruri greceşti şi internaţionale, servite la prânz sub formă de bufet extins.

Iberostar Kerkyra Golf are o poziţie de invidiat, în apropierea plajelor şi a locurilor încărcate de istorie şi farmec din Corfu.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Potamós, 49100, Grecia