Descriere

Bucurându-se de o aşezare pe un deal, la doar 300 de metri de plaja din Ipsos de pe insula Corfu, Hotelul Jason este administrat de o familie şi are vedere la Marea Ionică şi la munţi. Include o piscină în aer liber şi este la 5 minute de mers pe jos de baruri, taverne greceşti, restaurante şi magazine.

Facilităţile camerelor includ aer condiţionat, TV prin satelit, uscător de păr, frigider şi balcon privat. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate camerele.

Piscina de dimensiuni olimpice şi piscina pentru copii oferă mult spaţiu pentru înot şi plajă, iar barul de la piscină serveşte băuturi răcoritoare.

Recepţia este deschisă nonstop, iar personalul oferă hărţi şi informaţii, putând facilita şi servicii de închiriere auto. Oraşul pitoresc Corfu şi Aeroportul Internaţional din Corfu sunt la 20 de minute de mers cu maşina. La aproximativ 5 minute de mers pe jos de proprietate este o staţie de autobuz de unde se poate ajunge în oraşul Corfu. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Ypsos, 49083, Grecia