Descriere

Aflat în peninsula plină de verdeață Kontokali, Kontokali Bay este un complex premiat cu Cheia Verde. Complexul oferă o plajă privată, o piscină cu apă de mare, un teren de tenis iluminat, 4 restaurante și camere cu WiFi gratuit.

Camerele și suitele sunt situate în mijlocul unor grădini frumoase. Fiecare unitate de cazare are balcon sau terasă, cu vedere la grădină sau la Marea Ionică. Facilitățile din cameră includ aer condiționat, uscător de păr și TV cu ecran plat și canale prin satelit.

Opțiunile de luat masa de la Kontokali Bay includ un restaurant situat lângă plajă, o tavernă pe plajă care serveşte specialități din pește şi un restaurant tip bufet. De asemenea, hotelul oferă un bar cu pian în hol şi un bar pe plajă.

Centrul spa este bine utilat și include o piscină interioară încălzită, hamam, cadă cu hidromasaj, 2 saune şi o cameră de aburi. De asemenea, sunt disponibile masaje şi tratamente de aromoterapie şi anti-îmbătrânire. Utilizarea facilităților spa este gratuită. De asemenea, există o piscină pentru copii.

Complexul Kontokali Bay este situat la doar 6 km de orașul Corfu, de port şi de aeroport. Personalul poate aranja diverse activități, precum schi nautic, zbor cu parapanta, călărie şi ciclism montan. În apropiere există o parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kontokali, Kontokali, 491 00, Grecia