Descriere

Mayor Pelekas Monastery se află pe plaja cu nisip din Kontogialos şi are o piscină mare cu formă neregulată, 4 restaurante și 3 baruri. Hotelul oferă unități de cazare elegante, de 5 stele, la 1,7 km de satul Pelekas.

Camerele de la Mayor Pelekas au interior relaxant, în nuanțe calde, și vedere la munte sau la mare. Sunt dotate cu DVD player şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Pentru un plus de confort, sunt disponibile articole de toaletă gratuite şi papuci de casă.

Petra, restaurantul principal, oferă bufete de mic dejun și cină, cu preparate internaționale, iar restaurantul Olive Tree serveşte mâncăruri mediteraneene. Aflat pe malul mării, restaurantul Sunset oferă preparate din bucătăria grecească și internațională, iar cocktailuri sunt servite atât la barul de la piscină, cât și la barul din hol.

Oaspeții au la dispoziţie o sală de fitness, un centru spa, mese de biliard şi un teren de volei pe plajă. Hotelul are un loc de joacă, un club pentru copii şi o piscină pentru copii.

La 5 km de hotel se află parcul acvatic Aqualand din Corfu şi un club de golf. Aeroportul Internațional Ioannis Kapodistrias este la 14 km de Mayor Pelekas Monastery. Hotelul oferă WiFi gratuit în toate zonele şi o parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Pélekas, Pelekas, 49084, Grecia