Descriere

Aflat la doar 200 de metri de plaja Gouvia de pe cosmopolita insulă Corfu, Popi Star oferă camere ce beneficiază de un balcon cu vedere la grădină şi piscină. Hotelul oferă internet Wi-Fi gratuit şi un mic dejun tip bufet.

Dotate cu aer condiţionat şi mobilier elegant, camerele de la Popi Star beneficiază din plin de lumina soarelui. Dotările standard includ un TV prin satelit şi un frigider. Toate camerele au băi private şi articole de toaletă.

Oaspeţii pot lua masa de prânz sau o cină cu 4 feluri la restaurant, care serveşte de asemenea mâncăruri vegetariene. Barul în aer liber oferă cafea şi băuturi, fiind disponibil şi un bar în interior, cu program non-stop.

Oaspeţii mai tineri beneficiază de un loc de joacă. În lounge sunt disponibile o masă de ping-pong şi jocuri de societate.

Satul Gouvia are numeroase restaurante, care servesc mâncăruri locale şi se găsesc la 5 minute de mers pe jos de la hotel. Personalul de la recepţia deschisă 24 de ore poate oferi informaţii cu privire la oraşul Corfu, aflat la 7 km distanţă, care găzduieşte un castel din secolul al XI-lea. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Gouvia, Gouvia, 49100, Grecia