Descriere

Situat pe o plajă privată lângă satul Nissaki şi înconjurat de măslini şi pini, Sunshine Corfu Hotel & Spa este construit sub formă de amfiteatru pe un deal. Oferă 2 piscine în aer liber, o sală de sport şi un centru spa şi de wellness.

Camerele şi suitele Hotelului Sunshine Corfu au un decor modern şi sunt dotate cu TV prin satelit, mini-frigider şi seif. Toate beneficiază de aer condiţionat şi includ un balcon sau o terasă, majoritatea cu vedere panoramică la Marea Ionică.

La Sunshine Corfu există un restaurant tip bufet şi un restaurant à la carte care serveşte preparate din bucătăria grecească şi italiană. Oaspeţii au la dispoziţie de asemenea un bar, un bar la piscină şi un snack bar. Toate mesele, precum şi anumite băuturi sunt oferite gratuit.

La centrul spa puteţi beneficia de tratamente faciale şi corporale. Acesta include o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj şi o saună. Sunt disponibile şi masaje. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie o piscină pentru copii, un loc de joacă şi un club pentru copii.

În întreaga incintă este disponibil acces Wi-Fi, contra unui cost suplimentar. Oraşul Corfu se află la 30 de minute de mers cu maşina. La hotel există o parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main road, Nisaki, 49083, Grecia