Descriere

Acest hotel este situat într-una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță din Creta, la doar 40 de metri de o plajă cu nisip și la 26 km de aeroportul din Heraklion și de capitala insulei.

Împrejurimile oferă combinația ideală de mare cu ape cristaline, soare și relaxare. Plaja se află foarte aproape, dar hotelul include o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele gratuite. De asemenea, există un restaurant, un bar și o sală de jocuri.

În fiecare zi sunt disponibile bufete ample de mic dejun, prânz și cină, care include produse cretane.

Acest hotel administrat de o familie oferă un mediu armonios și plăcut, care reflectă experiența sa îndelungată în ceea ce privește serviciile de găzduire, acordând atenție fiecărui aspect al experienței de cazare a oaspeților, conform principiilor hotelului. Hotelul este construit în stil cretan modern și conține unități de cazare confortabile și moderne, decorate frumos și având un interior luminos, mobilier practic și un balcon cu o vedere impresionantă la mare.

Limenas Hersonissou (Centru) este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, litoral și restaurante.

Acesta este locul preferat de turiștii din Hersonissos, conform comentariilor independente.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

El. Venizelou 177, Limenas Hersonissou (Centru), Hersonissos, 70014, Grecia