Descriere

Fodele Beach Water Park Resort este un complex all inclusive luxos, situat la malul mării, pe plaja de nisip din satul Fodele de pe coasta de nord a Cretei. Complexul oferă un parc acvatic, 3 piscine, 3 restaurante și săli de conferințe. De asemenea, include un teren de tenis și un centru de fitness complet echipat.

Cu decor modern în culori pastel, toate camerele sunt spațioase și prevăzute cu aer condiționat, telefon, TV prin cablu, seif și podea cu parchet sau placată cu ceramică.

Oaspeții pot să se relaxeze la saună, să beneficieze de un masaj corporal complet, să se bucure de o baie reconfortantă într-una dintre piscine sau să se destindă pe terasele la soare admirând vederea la mare. Oaspeții mai tineri își pot petrece timpul la parcul acvatic sau la clubul copiilor. De asemenea, oaspeților li se asigură gratuit prosoape de plajă.

Complexul Fodele Beach are 3 restaurante care servesc diverse mâncăruri, de la preparate grecești la delicii franțuzești și de la pește proaspăt pregătit tradițional la specialități italiene. La barurile de la piscină puteți să luați băuturi, cafea și diferite cocktailuri.

Complexul se află la 28 km de Muzeul de Arheologie din Heraklion și la 25 km de Aeroportul Internațional din Heraklion. Parcarea privată este gratuită. În plus, există o recepție cu program nonstop, un serviciu de concierge și room service. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Fodele, Fodele, 71500, Grecia