Descriere

Hotelul Mitsis Serita Beach este situat în staţiunea Anissaras, la 3 km de oraşul Hersonissos. Acest hotel de 5 stele are 2 piscine în aer liber cu apă de mare, iar facilităţile sportive includ 2 terenuri de tenis. Plaja hotelului oferă o varietate de sporturi nautice.

Toate camerele sunt amenajate cu atenţie într-un decor tipic mediteranean. Fiecare cameră are sistem individual de aer condiţionat şi încălzire, baie cu uscător de păr, minifrigider şi TV prin satelit.

Serita Beach oferă un regim all-inclusive cu băuturi, gustări şi mese pe tot parcursul zilei. Există un restaurant principal, o tavernă-snack-bar-pizzerie, bar la piscină, bar în hol şi se oferă coşuri de mic dejun devreme şi prânz.

Lângă piscină sunt disponibile gratuit şezlonguri şi umbrele. Oaspeţii mai tineri se pot bălăci în piscina separată pentru copii sau îşi pot face noi prieteni pe terenul de joacă. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie un mini club, o zonă de jocuri, discotecă şi un program de animatori 6 zile pe săptămână.

O echipă poliglotă oferă un program de divertisment, care include desenare, gimnastică, aerobic, spectacole şi jocuri de apă cu mingea. Periodic se organizează seri de folclor şi de grătar.

Hotelul Mitsis Serita Beach este la 22 km de Aeroportul Heraklion şi la 24 km de centrul oraşului Heraklion.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Anissaras, Anissaras, Hersonissos, 70014, Grecia