Descriere

Galini Sea View se află la 150 de metri de plaja cu nisip din localitatea Agia Marina, oferind unităţi de cazare elegante de 5 stele, piscină interioară şi în aer liber. Pune la dispoziţie 2 baruri şi 1 restaurant cu vedere panoramică la Marea Cretei.

Camerele oferă aer condiţionat şi balcon mobilat, unele dintre ele având vedere la mare. Sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit şi minifrigider. În baia modernă, oaspeţii au la dispoziţie papuci, halate şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii se pot relaxa la saună sau în hamam. Proprietatea include şi o sală de fitness bine utilată. Celor ce preferă activităţi în aer liber Galini Sea View le pune la dispoziţie o varietate de sporturi de plajă, între care schi nautic, paragliding şi scufundări.

Restaurantul principal serveşte mâncăruri în stil bufet din bucătăria locală şi internaţională. În barul din hol puteţi savura cocteiluri exotice, băuturi răcoritoare şi sucuri, iar snack barul de lângă piscină oferă şi preparate la grătar.

Pitorescul oraş Hania se află la 8 km, iar Aeroportul Internațional Hania, la 22 km. Staţiunea litorală Platanias este situată la 2 km. Proprietatea oferă Wi-Fi gratuit peste tot şi parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Agia Marina, Agia Marina Nea Kydonias, 73100, Greece