Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind vedere la golful albastru Agia Pelagia, Peninsula Resort & Spa se află în mijlocul unor plantații luxuriante, fiind înconjurată de 2 plaje. Acesta are 2 piscine mari, 2 piscine pentru copii şi 2 terenuri de tenis.

Peninsula Resort & Spa se află pe coasta de nord a Cretei, la doar 25 km de Heraklion. Complexul este înconjurat de 2 plaje care oferă o gamă largă de facilităţi de sporturi nautice, precum şi un centru atestat de scufundări.

Peninsula Resort & Spa oferă camere elegante decorate în stil cretan local. Camerele au aer condiţionat, TV prin satelit şi frigider.

Restaurantul bufet servește preparate cretane, grecești și internaționale. Oaspeţii pot savura micul dejun, prânzul şi cina în timp ce admiră vederea la mare şi la insula Dia în depărtare. La cele 4 baruri se pot savura diverse băuturi.

Oaspeții au la dispoziție terenuri multifuncţionale de fotbal, baschet, volei, precum şi jocuri la piscină, tenis de masă şi biliard. Programul de animaţie se încheie zilnic la ora 23:00. De asemenea, există o zonă cu TV prin satelit pentru întâlniri şi meciuri de fotbal. Centrul spa are o piscină interioară.

Oaspeții au la dispoziție o parcare, iar o capelă bizantină perfecţionează intrarea hotelului cu frescele sale. Chiar în faţa hotelului se găsesc taxiuri şi o staţie de autobuz public.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 09 Mai - 16 Mai, 2018 All Inclusive 570 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Ag. Pelagia 715 00