Descriere

Radisson Blu Beach Resort este situat în Golful Milatos, în apropierea satului tradiţional de pescari, şi oferă o plajă privată şi o gamă largă de activităţi sportive şi de agrement. Complexul se află în mijlocul unei zone luxuriante de 19 ha cu palmieri, măslini şi cascade şi include 5 piscine, 6 restaurante şi 5 baruri.

Camerele şi suitele de design de la Radisson Blu Beach Resort au balcon privat cu vedere la Marea Cretei sau la grădină şi la piscină. Oferă TV prin satelit, frigider şi uscător de păr. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.

În sala de mese se serveşte în fiecare zi un mic dejun tip bufet. Oaspeţii pot încerca şi o varietate de mâncăruri greceşti şi mediteraneene la restaurant, în interiorul decorat elegant sau pe terasa spaţioasă, toate pregătite în colaborare cu bucătarul cu stele Michelin Yves Mattagne.

Printre facilităţile de agrement se numără tratamente de masaj, un centru de wellness şi magazin de suveniruri. Oaspeţii au la dispoziţie facilităţi de biliard şi un teren de tenis, iar copiii se pot bucura de un mini club special amenajat, cu piscină proprie. Există şi tobogane pentru adolescenţi.

Se pot organiza excursii personalizate la atracţiile culturale şi gastronomice ale Cretei, iar oaspeţii au la dispoziţie şi un iaht luxos cu motor.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Milatos, Milatos, 72400, Grecia