Descriere

Situat la doar câțiva metri de plaja din Skaleta, Rethymno Mare Royal oferă o piscină cu terasă la soare, un bar și un restaurant. Complexul se întinde pe o suprafață luxuriantă de 35.000 m² şi are un teren de tenis, un minimarket și o sală de jocuri cu biliard.

Toate camerele și suitele de Mare Royal au un balcon cu vedere la piscină și la Marea Cretei. Fiecare unitate este decorată în culori calde şi are podea din lemn, aer condiționat, frigider, seif și TV LCD prin satelit. Baia privată include halate de baie, papuci și uscător de păr.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet servit zilnic în zona de luat masa. Băuturi și cafea pot fi savurate la bar, iar preparate mediteraneene sunt servite în restaurant.

Tratamente de masaj sunt oferite la cerere, iar room service este, de asemenea, disponibil. Personalul de la recepţia deschisă nonstop oferă servicii de bilete şi de închirieri auto. Wi-Fi gratuit este disponibil în toate zonele.

Rethymno Mare Royal se află la 11 km de oraşul şi portul Rethymno și la 65 km de orașul Heraklion. Satul Bali de la malul mării, cu plaja de nisip, este la 21 km. Hotelul oferă parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Skaleta Rethymnon, Skaleta, 74100, Grecia