Descriere

Seaside Resort & Spa găzduieşte un restaurant chinezesc şi un mini centru spa şi oferă 2 piscine de apă dulce şi 2 baruri la piscină. Grație poziției sale la înălțime, oferă vedere panoramică la mare. Plaja Mononaftis este la 80 de metri.

Camerele cu aer condiţionat au terase sau balcoane private și mobilate, cu vedere la mare sau la teren. Dotările standard includ TV de 20 inch cu canele prin satelit, minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Upgrade-urile includ camere cu piscină comună şi vederie panoramică la mare.

Având 3 restaurante, Seaside Resort acoperă o gamă largă de bucătării, inclusiv grecească, chinezească şi internaţională. Atracțiile restaurantului principal sunt bucătăria deschisă şi veranda mare cu vedere la mare. Băuturi sunt disponibile la barul din hol şi la barul de lângă piscină.

Facilitățile de sport și de agrement includ o sală de fitness, zonă de aerobic în aer liber, precum și facilități de tenis şi tenis de masă. Centrul spa are piscină interioară, saună, hamam şi piscine cu hidroterapie. De asemenea, oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet în zonele publice ale hotelului.

Situat în Agia Pelagia din Creta, Seaside Resort & Spa este situat la 22 km vest de Aeroportul din Heraklion şi la 18 km vest de centrul orașului Heraklion. Se oferă parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Agia Pelagia, Agia Pelagia, 71500, Grecia