Descriere

Hotelul de 5 stele Asterion Luxury Beach Resort & Suites este perfect situat pe plaja cu nisip din Platanias, în Chania. Se află la doar 1 km de Maleme, la 3 km de Platanias şi la 15 km de Chania. Oferă camere spaţioase, un restaurant lângă piscină cu vedere la mare şi un centru spa.

Hotelul Asterion asigură camere luminoase şi aerisite, cu o zonă de relaxare şi un balcon spaţios cu vedere spectaculoasă. Facilităţile includ acces gratuit la internet WiFi, TV prin satelit, minibar şi uscător de păr.

Restaurantul principal al hotelului oferă zilnic un mic dejun american tip bufet. Pentru cină, oaspeţii pot alege între opţiunile gourmet ale restaurantului principal Oceanis şi preparatele tradiţionale cretane ale restaurantului à la carte Koralia de lângă piscină. Prânzul este servit la restaurantul Koralia şi la taverna Ouzaki.

Centrul Paradise Beauty Spa oferă o saună, o cadă cu hidromasaj, masaje, tratamente corporale şi faciale, manichiură, pedichiură şi alte servicii de înfrumuseţare. În plus, oaspeţii pot solicita servicii de frizerie şi pot utiliza gratuit sala de fitness Akylas.

Hotelul Asterion este la 27 km de aeroportul oraşului Chania. Portul din Souda se află la 16 km. Asterion asigură locuri de parcare gratuite.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Pirgos Psilonerou, Gerani Chanion, 73100, Grecia