Descriere

Această proprietate este la 19 minute pe jos față de plajă. Oferind un restaurant bufet, un snack-bar lângă piscina cu apă dulce prevăzută cu şezlonguri şi umbrele de soare, complexul de 3 stele Nicolas Villas este situat într-un cadru liniştit, vizavi de plaja din Agia Pelagia.

Camerele sunt mobilate plăcut şi oferă TV prin satelit şi frigider. Aerul condiţionat şi un seif sunt disponibile contra cost. Toate camerele au balcon propriu, iar unele dintre ele au vedere spre mare.

Restaurantul hotelului este în întregime dotat cu aer condiţionat, oferind bufete generoase la micul dejun, prânz şi cină. La prânz şi cină, oaspeţii au la dispoziţie un bar deschis. La barul de lângă piscină sunt disponibile mâncăruri mai uşoare.

Oaspeţii mai tineri se bucură de o piscină pentru copii şi de un loc de joacă. Printre alte activităţi disponibile se numără tenis de masă şi biliard. În incintă, oaspeţii vor găsi, de asemenea, o sală de calculatoare şi un minimarket.

Microbuzul de la Nicolas Villas oferă transfer la plajă tuturor oaspeţilor. Nicolas Villas este la 18 km vest de oraşul Iraklion. În cadrul complexului este disponibilă o parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 12 Iun. - 19 Iun., 2018 All Inclusive 387 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Agia Pelagia, Agia Pelagia, 71500, Grecia