Descriere

Sissi Bay Holtel & Wellness oferă vedere la mare şi la satul Sissi şi pune la dispoziţie unităţi de cazare confortabile, facilități de agrement excelente și bufet de mic dejun din partea casei.

Apartamentele sunt amenajate în stil tradițional cretan. Acestea sunt decorate cu gust și bine utilate, având balcoane mari cu vedere la mare, la munte sau la grădinile hotelului Sissi. Hotelul pune la dispoziţie o mulţime de activităţi de agrement.

Puteți face o baie înviorătoare în una dintre cele 4 piscine mari. Jucaţi o partidă de minigolf sau de tenis. Răsfăţaţi-vă la centrul de wellness al Hotelului Sissi Bay. Relaxațivă la saună, în cada cu hidromasaj sau cu un masaj. Participaţi la grătarele şi serile tradiţionale cretane organizate în mod regulat la Hotel Sissi Bay.

De asemenea, Hotelul Sissi Bay & Wellness Club oferă un serviciu de închirieri auto, precum şi parcare privată gratuită. În imediata apropiere a hotelului se află un drum naţional care vă permite să ajungeţi cu ușurință în orașele și satele din nord-estul Cretei.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Papatheodoro Str, Sissi, 72400, Grecia