Descriere

Beneficiind de o locație ideală, la o plimbare de doar 10 minute de cosmopolitul Chora, Myconian K Hotels & Thalasso Spa Center oferă oaspeţilor zilnic o sesiune de 50 de minute de talasoterapie.

Myconian K Hotels oferă cazare confortabilă în Mykonos. Toate camerele au balcon cu vedere impresionantă. Fiecare cameră elegantă are TV prin satelit cu canale de filme, minifrigider, aer condiţionat și baie privată. Unele camere au o cadă cu hidromasaj privată, în aer liber.

Principalele caracteristici de la Myconian Thalasso Spa Centre de 4 stele includ facilităţi de gimnastică şi spa, terase mari cu vedere la piscinele cu 2 niveluri şi la Marea Egee, cadă cu hidromasaj în aer liber şi o vedere magnifică. De asemenea, oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Restaurantul à la carte Windmills, cu vedere la piscine şi la faimoasele mori de vânt din oraşul Mykonos, serveşte preparate din bucătăria mediteraneană. Oaspeții pot savura băuturi răcoritoare şi gustări uşoare la barul Veranda de la piscină, cu vedere magnifică la mare.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Mykonos, 84600, Grecia