Descriere

Mykonos Palace Beach Hotel este situat chiar pe plaja Platis Gialos. Oaspeții pot savura diverse băuturi și au la dispoziție un snack-bar, un restaurant pe malul mării, un club de sporturi de apă și o piscină în aer liber. La mai puțin de 100 m, puteți ajunge la stația unui taxi pe apă, care oferă acces ușor la cele mai renumite plaje, cum ar fi Psarrou și Paradise.

Oaspeții pot alege dintre camere de diferite tipuri. Camerele sunt decorate în stil tradițional, cu o tentă modernă. Acestea au tavan cu grinzi din lemn și ferestre cu obloane tipice insulelor Ciclade. Toate camerele oferă aer condiționat, TV prin satelit, WiFi gratuit și minibar. Unele sunt dotate cu balcon, iar altele, cu terasă.

Noile camere și suite Greek Luxury ale complexului sunt unități de cazare luxoase cu dotări ultramoderne, cum ar fi WiFi gratuit, conexiuni pentru dispozitive electronice, telecomandă pentru controlul temperaturii și al altor dispozitive din cameră, sistem stereo modern, duș cu cromoterapie și TV Smart.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un bufet de mic dejun cu meniu îmbunătățit, care include și delicatese greceşti. Pentru prânz sau cină, puteți savura specialități grecești la restaurantul renovat de pe malul mării. Barul de cocteiluri de pe plajă al proprietății servește gustări, băuturi înviorătoare și cocteiluri.

Toți oaspeţii au la dispoziţie servicii complete de concierge, cum ar fi indicaţii de călătorie, trasee de autobuz, bilete şi planificarea de excursii. La 100 m se află o stație de autobuz cu legături către orașul Mykonos, situat la 3,5 km. Hotelul oferă un număr limitat de locuri de parcare gratuite.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

313, Platis Yialos Beach, Platis Yalos, 84600, Grecia