Descriere

Construit în stil cicladic autentic, cu pereţi văruiţi în alb şi obloane din lemn vopsite în albastru închis, acest hotel se află la distanţă mică de plajă şi orăşel, fiind înconjurat de un cadru natural. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toată proprietatea.

De la hotel puteţi lua un autobuz către oraş, beneficiind de acces facil la viaţă de noapte, centre comerciale şi cafenele tradiţionale. Sunt disponibile şi conexiuni cu feribotul sau avionul către partea continentală şi insulele din apropiere, mai ales spre Delos, precum şi legături către plajele locale. Cu toate acestea, nu este nevoie să părăsiţi hotelul, deoarece acesta include o piscină spaţioasă, un restaurant rafinat cu vedere minunată la mare şi săli de conferinţe.

Acest hotel somptuos este format din clădiri independente proiectate individual, care găzduiesc camere renovate. Unităţile sunt extrem de spaţioase şi sunt dotate cu toate facilităţile moderne. Fiecare cameră are balcon sau verandă cu vedere panoramică la dealurile din jurul golfului Houlakia, la grădini sau la mitica Mare Egee.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Agios Stefanos, 84600, Grecia