Descriere

Hotelul Golden Odyssey, de 4 stele, este situat în mijlocul unei grădini de palmieri şi măslini, cu suprafaţa de 2,5 ha, la 950 de metri de Plaja Kolymbia. Acesta pune la dispoziţie camere cu balcon privat, o piscină mare, teren de tenis şi restaurant tip bufet.

Camerele spaţioase ale Hotelului Golden Odyssey oferă vedere la grădină şi la piscină. Acestea sunt dotate cu minifrigider, TV prin satelit şi baie privată cu uscător de păr.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun american, iar în timpul zilei pot savura cafea, băuturi şi cocktailuri la barul cu vedere la piscină. Pentru prânz şi cină sunt servite mese tip bufet, cu preparate greceşti şi internaţionale.

La aproximativ 650 de metri de proprietate se găsesc magazine, restaurante şi baruri. Pitorescul oraş Lindos se află la 25 km, iar oraşul Rodos este la 20 km. Aeroportul Internaţional Diagoras se află la aproximativ 30 km. Zilnic este disponibil un serviciu gratuit de transfer la plajă. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kolymbia Beach, Kolymbia, 85102, Grecia