Descriere

Mitsis Rhodos Village oferă servicii all inclusive şi este situat de-a lungul plajei din Kiotari, la 12 km de Lindos. Include 3 piscine cu apă dulce, facilităţi pentru copii, precum şi 2 restaurante şi 5 baruri.

Camerele sunt luminoase şi spaţioase, cu aer condiţionat şi terase private sau balcoane, cu deschidere la grădină şi piscină sau cu vedere la mare. Facilităţile standard ale camerelor includ mini frigider şi TV prin satelit cu canale de muzică.

Micul dejun tip bufet american, masa de prânz tip bufet şi cina sunt servite la restaurantul principal. Miramonte serveşte mâncăruri italiene à la carte pentru prânz şi cină. Hotelul oferă băuturi, gustări şi mese pe tot parcursul zilei, fără costuri suplimentare.

Veţi găsi aici un centru de sporturi nautice şi 2 terenuri de tenis. Diferitele activităţi oferite la Mitsis Rodos Village includ canoe, windsurfing, fotbal şi volei pe plajă. Barul de la amfiteatru este deschis zilnic pentru programul distractiv de seară.

Mitsis Rhodos Village se află la 60 km de oraşul Rhodos. Aeroportul internaţional Rhodos este situat la 55 km. Legăturile de transport cu autobuzul spre oraşele Lindos şi Rhodos sunt disponibile de 4 ori pe zi, iar staţia este în faţa hotelului.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kiotari, Kiotari, 85109, Grecia