Descriere

Eden Roc Resort Hotel este un complex aflat pe plaja din Kallithea, înconjurat de grădini luxuriante pline de verdeaţă. Numeroasele sale facilități includ mai multe piscine, tobogane de apă, teren de tenis și plajă privată cu pietriș.

Eden Roc oferă o varietate de camere, toate cu balcon privat cu vedere. Facilitățile includ TV prin satelit, minifrigider și uscător de păr. Aerul condiționat este disponibil în timpul lunilor de vară.

Piscina de dimensiuni olimpice este înconjurată de şezlonguri, iar piscina pentru copii este situată lângă cascadă. Există câte un bar lângă fiecare piscină. Bungalourile împart o piscină privată.

Oaspeţii pot savura preparate internaţionale în restaurantul à la carte cu vedere la mare sau specialităţi greceşti la taverna Dikti, aflată pe malul mării. Oaspeții sunt rugați să urmeze un cod vestimentar la cină. Puteţi savura băuturi în barul elegant cu şampanie şi la diversele baruri de lângă piscine.

Hotelul are terenuri de baschet, volei pe plajă, minifotbal și minigolf. De asemenea, oaspeţii de la Eden Roc au la dispoziţie o zonă de sport cu pistă de jogging, piscină pentru sporturi acvatice şi grădină pentru yoga.

Complexul de 4 stele se bucură de o locaţie excelentă, între stațiunile Rodos şi Kallithea. Este la 18 km de aeroport și la 4 km de centrul stațiunii Rodos și de portul principal.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kalithea Avenue, Kallithea Rhodes, 85100, Grecia