Descriere

Electra Palace se află pe coasta de vest a insulei Rhodos și oferă șezlonguri gratuite şi serviciu de chelner la piscină și pe plajă, parcare în aer liber gratuită și camere elegante cu vedere la mare, la piscină sau la grădină.

Camerele de la Electra pun la dispoziţie aer condiționat, aparat de ceai/cafea, TV prin satelit și baie de lux cu halate de baie și papuci. Minibarul aprovizionat complet este gratuit la sosire. Majoritatea camerelor oferă vedere la mare, iar unele oferă vedere la piscină sau la grădină.

În partea centrală a grădinii hotelului se află o piscină mare cu formă neregulată prevăzută cu instalații acvatice și poduri din lemn. Lângă ea se află o piscină pentru copii.

Oaspeții pot începe ziua cu micul dejun grecesc servit în zona de luat masa. De asemenea, Electra Palace pune la dispoziţie 3 restaurante, inclusiv cu specific italian și chinezesc, care oferă o varietate de mâncăruri. Barul din hol, barul cu lounge și barul de la piscină servesc băuturi locale și internaționale.

Proprietatea oferă şi alte facilităţi, cum ar fi săli de conferințe cu capacitatea de 250 de persoane, colț de internet și minimarket.

Recepția este deschisă nonstop. Gama largă de servicii oferite oaspeţilor include servicii de îngrijire a copiilor, schimb valutar și închirieri auto.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Trianta Beach, Ialyssos, 85101, Grecia