Descriere

Lindos Imperial se află pe plaja Kiotari și oferă camere cu vedere la Marea Egee sau la piscine și grădini. Proprietatea pune la dispoziție restaurante gourmet, terenuri de tenis și un centru spa.

Toate unitățile de cazare sunt spațioase și decorate elegant, în culori deschise. Acestea au aer condiționat și baie din marmură. Dotările standard includ frigider și TV LCD cu canale prin satelit.

Lindos Imperial oferă 3 piscine în aer liber și o piscină interioară. De asemenea, pune la dispoziție 2 terenuri de tenis, 1 teren de minifotbal, 1 teren de boccia și 2 terenuri de volei de plajă. Copiii au la dispoziție un loc de joacă.

Opțiunile de wellness ale Hotelului Lindos Imperial includ un centru spa complet utilat, sală de gimnastică, saună și cadă cu hidromasaj. În plus, oaspeţii au la dispoziţie o cameră de masaj şi un salon de înfrumuseţare.

Cele 4 restaurante de la Lindos Imperial servesc mâncăruri grecești, italienești și internaționale. Oaspeţii se pot relaxa la barul din hol, pe terasă sau la unul dintre barurile în aer liber.

Personalul de la recepția cu program nonstop vă poate ajuta cu închirieri auto și de echipamente pentru sporturi nautice. De asemenea, poate oferi informații turistice. Sunt disponibile şi servicii de supraveghere a copiilor.

Oraşul şi situl arheologic Lindos se află la 8 km, iar oraşul Rodos, la 50 km. Aeroportul Rodos este situat la 55 km.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kiotari, Kiotari, 85109, Grecia