Descriere

Aflat în mijlocul unei zone pline de verdeaţă din Theologos în Rhodos, Meliton include o piscină şi un teren de tenis. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria locală şi internaţională. Camerele au balcon mobilat, cu vedere la grădină sau la Marea Egee.

Toate camerele hotelului Meliton sunt dotate cu TV prin satelit şi frigider. Toate au baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă.

Oaspeţii pot savura o gamă largă de băuturi şi gustări la barul de lângă piscină. Snack barul oferă mese uşoare pe tot parcursul zilei.

Zona piscinei include o cadă cu hidromasaj, şezlonguri şi umbrele. De asemenea, sunt disponibile facilităţi de biliard şi tenis de masă. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice ale hotelului.

Există un serviciu gratuit de transfer la plaja din Theologos, care pleacă de la hotel la ore programate. Centrul orăşelului este la 1,5 km şi oferă restaurante şi magazine. Oraşul Rhodos este la mai puţin de 18 km, iar Aeroportul Internaţional din Rhodos este la 8 km. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Theologos (Rhodes), Theologos, 85106, Grecia