Descriere

Construit pe mai multe niveluri, în stilul tradiţional al insulei, hotelul Mitsis Lindos Memories oferă o piscină mare cu formă neregulată, o cadă cu hidromasaj, restaurante şi un centru spa. Camerele moderne au aer condiţionat şi balcon sau terasă.

Toate camerele spaţioase au pardoseală din gresie, TV prin satelit, seif şi minifrigider. Băile sunt bine dotate, cu articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halate de baie şi papuci. Unele unităţi au vedere la mare şi la plajă.

Restaurantul Navarone serveşte un mic dejun american şi o cină à la carte, iar taverna Lindia oferă preparate din bucătăria mediteraneană, la malul Mării Egee. Oaspeţii pot savura cocktailuri la barul Apollo. La cerere şi la un cost suplimentar, este disponibil room service.

Mitsis Lindos Memories are o sală de gimnastică și o sală de jocuri. Accesul la internet WiFi este disponibil la un cost suplimentar.

La proprietate există un minimarket, iar cea mai apropiată staţie de autobuz este la 200 de metri de Mitsis Lindos Memories. Faimosul oraş Lindos se află la doar 1,5 km. Aeroportul insulei Rodos este la 50 km.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Psaltos, Líndos, 85107, Grecia