Descriere

Hotelul Rodos Princess Beach este situat pe plaja virgină Kiotari. Pe plajă şi la piscina exotică sunt disponibile gratuit şezlonguri şi umbrele. Aici se află şi o piscină interioară.

Camerele elegante au balcon sau terasă cu vedere la mare sau la grădini. Acestea sunt dotate cu aer condiţionat şi au un birou şi saltele şi perne anatomice. Facilităţile standard includ un TV prin satelit, un minibar şi un uscător de păr.

La restaurantul principal în stil bufet şi la restaurantul à la carte sunt servite mâncăruri din bucătăria grecească şi internaţională. Hotelul oferă un restaurant exclusiv pentru copii, cu programe de divertisment. Masa de prânz poate fi savurată la Pool Tavern Venus.

Echipa de animatori a hotelului organizează o varietate de activităţi sportive, de la sporturi nautice, sală de fitness şi tenis la tir cu arcul şi jocuri.

Lindos, cu faimoasele sale Acropole, este situat la 15 km distanţă; satul tradiţional Asklipion este la 5 km, iar oraşul Rodos la 54 km distanţă. Hotelul este deservit în mod regulat de taxiuri şi autobuze publice şi oferă un serviciu de închirieri auto.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Kiotari, 85109, Grecia