Descriere

Hotelul Niriides de 4 stele se află în satul Kolymbia de la malul mării, la doar 5 minute de mers pe jos de plajă. Acesta pune la dispoziție piscină mare, 3 baruri, teren de tenis și camere mobilate elegant, cu balcon.

Camerele luminoase și aerisite de la Niriides au decor în culori deschise și vedere la grădinile bine întreținute sau piscină. Acestea oferă TV cu canale prin satelit, mini-frigider, uscător de păr și zonă de relaxare.

Restaurantul de la Niriides are zonă de luat masa lângă piscină, unde puteți savura mâncăruri grecești și internaționale. În timpul serii, puteți să vă destindeți cu un cocktail în zona elegantă de lounge sau lângă piscină. Proprietatea oferă snack bar.

Centrul satului Kolymbia și o stație de autobuz sunt la 200 de metri. Satul Afantou este la 5 km, iar orașul animat Faliraki, cu o viață de noapte bogată, se află la 12 km. Orașul Rodos și Aeroportul Internațional Diagoras sunt la 25 km. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în tot hotelul și parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

London & Vienni Street, Kolymbia, 85103, Grecia