Descriere

Acest complex de familie fermecător este denumit după cele 9 muze ale mitologiei greceşti şi oferă divertisment şi relaxare. Proprietatea se află la numai câţiva paşi de plaja minunată Perissa.

Santorini 9 Muses Resort îmbină arhitectura tradiţională din Santorini cu istoria Greciei şi cu facilităţi moderne, pentru a oferi o vacanţă relaxantă. Fiecare clădire a complexului este amenajată frumos şi este denumită după una dintre cele 9 muze din legendele greceşti.

Oaspeţii se vor putea relaxa în camere extrem de curate şi spaţioase, care oferă aer condiţionat şi TV prin satelit. Puteţi începe fiecare zi cu un bufet somptuos de mic dejun, servit la restaurantul cu specific mediteranean. Verandele şi balcoanele extinse au vedere frumoasă la grădină şi sunt ideale pentru a vă relaxa la asfinţit.

Oaspeţii vor putea profita de zona frumoasă cu piscină în aer liber de la 9 Muses Resort şi se vor putea destinde pe şezlonguri, în timp ce copiii se joacă în bazinul special. De asemenea, vă puteţi menţine în formă la sala de fitness complet utilată, după care vă puteţi relaxa muşchii în cada cu hidromasaj spaţioasă, care este situată în aer liber. Proprietatea oferă şi parcare privată gratuită.

Puteţi vizita plaja renumită cu nisip negru, care se află la numai 150 de metri de 9 Muses Santorini. Aceasta oferă numeroase sporturi nautice şi baruri primitoare. După o zi de distracţie şi relaxare, cadrul elegant al barului de la 9 Muses este locul perfect pentru a savura o băutură înainte de culcare.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Perivolos, 84700, Grecia