Descriere

Acest hotel exclusivist de 4 stele a fost construit în conformitate cu stilul arhitecturii cicladice tradiţionale. Acesta beneficiază de o locaţie frumoasă şi liniştită pe un deal, la umbra anticei Thira.

Datorită acestei locaţii avantajoase, Antinea Suites Hotel & Spa beneficiază de vedere panoramică magnifică la satul Kamari şi la Marea Egee.

Această proprietate ingenios proiectată este luminoasă, spaţioasă şi bine echipată, oferind vizitatorilor posibilitatea de a înota în marea albastră, la plaja cu nisip negru din Kamari, aflată la 400 de metri.

Hotelul oferă toate facilităţile moderne într-un cadru uimitor şi în mijlocul unui peisaj încântător. Există 2 piscine în aer liber, cadă cu hidromasaj în aer liber, spa şi facilităţi de fitness, iar majoritatea camerelor beneficiază de cadă cu hidromasaj privată sau chiar de piscină proprie. De asemenea, hotelul poate aranja transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Oaspeţii vor fi întâmpinaţi la sosire cu o sticlă de vin, un coş cu fructe şi o sticlă de apă.

Interioarele elegant mobilate au note artistice care creează o atmosferă unică. Pentru a explora restul insulei, oaspeţii pot profita de staţia de autobuz aflată în apropiere.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Kamari, 84700, Grecia