Descriere

La Mer Deluxe Hotel & Spa se află la numai 50 de metri de Plaja din Kamari şi are camere elegante, care includ balcon cu vedere la piscinele hotelului. Proprietatea oferă o zonă de piscină amenajată și un centru spa.

Camerele elegante îmbină elementele tradiționale cicladice cu dotările moderne, precum acces gratuit la Wi-Fi şi un TV cu ecran plat, cu CD/DVD player. Toate unităţile de cazare includ un duş sau o cadă cu hidromasaj.

Hotelul servește un bufet american bogat de mic dejun, care cuprinde fructe proaspete. Restaurantul hotelului oferă preparate internaționale și specialități regionale. La barul de la piscină sunt disponibile băuturi, gustări și cafea.

Facilitățile spa includ o piscină interioară, saună, baie turcească și cadă cu hidromasaj. De asemenea, hotelul are un centru de fitness și o sală de jocuri cu biliard. Veţi putea practica activități populare în zonă, precum echitaţie, scufundări și snorkeling. La cerere, puteţi utiza gratuit laptop-uri.

Hotelul La Mer Deluxe este situat la 8 km de oraşul plin de viață Fira, capitala insulei Santorini. Proprietatea se află la 4 km de aeroport și la 11 km de port.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Ermou street , Kamari, 847 00, Grecia