Descriere

Construit în stilul tradiţional cicladic, Thalassa este situat chiar pe plaja neagră din Kamari. Acesta oferă camere cu vedere la Marea Egee, 2 piscine şi zonă de plajă privată.

Camerele cu aer condiţionat de la hotelul Thalassa sunt decorate în nuanţe de albastru şi alb şi au balcon sau verandă mobilate. Fiecare cameră include frigider, TV prin satelit şi minibar. Unele spaţii de cazare oferă cameră de zi.

Micul dejun, care include fructe proaspete şi specialităţi locale, este servit zilnic la restaurantul Thalassa, lângă mare sau în camere. Seara, oaspeţii pot lua masa la restaurantul gastronomic în aer liber de pe plajă. Barul de pe plajă serveşte cafea, îngheţată şi băuturi.

Hotelul oferă centru spa, care include cameră de aburi şi cadă cu hidromasaj. Pot fi rezervate şedinţe de masaj, iar hotelul oferă, de asemenea, facilităţi pentru scufundări şi alte sporturi nautice.

Staţiunea este la 12 km de Fira, capitala insulei Santorini. Aeroportul Internaţional Santorini se află la 4 km. Accesul gratuit la internet prin cablu este disponibil în zonele publice, iar proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kamari Beach, Kamari, 84700, Grecia