Descriere

Situat pe un deal cu verdeaţă din satul Keri, acest hotel de 4 stele oferă unităţi de cazare cu vedere la grădinile luxuriante, la piscina mare a hotelului şi la sat. Proprietatea este formată din 8 clădiri şi include o cadă cu hidromasaj în aer liber, un restaurant şi 2 baruri.

Camerele de la Keri Village by Zante Plaza sunt mobilate cu gust şi includ zonă de living şi balcon sau patio. Acestea au televizor, minibar şi baie privată cu articole de toaletă şi uscător de păr.

Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri greceşti şi o gamă largă de vinuri. Barul de la piscină oferă băuturi şi gustări, iar la lounge-bar sunt disponibile cocktailuri rafinate.

Printre facilităţile proprietăţii se numără o pădure cu suprafaţa de 10.000 mp, unde trăiesc diverse animale şi se găsesc trasee de drumeţii. Din oră în oră, Keri Village oferă un serviciu de transfer gratuit de la/la plaja cu nisip şi pietriş a Lacului Keri, situată la 3 km. Satul Keri se află la 2,5 km, iar oraşul plin de viaţă Laganas este la 8 km. Aeroportul din Zakynthos se găseşte la 16 km. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi, iar la proprietate există parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Limni Keríon, Keri, 29092, Grecia